Vilmost és Harryt szétválasztják Fülöp herceg temetésén

Forrás: AFP/Justin Tallis -
temetés Fülöp herceg Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egymás mellett fog vonulni Vilmos és Harry herceg Fülöp temetésén. A szűk körű szertartáson mindenkinek meglesz a maga helye, minden részletet előre megterveztek.

Szombaton kora délután helyezik végső nyugalomra Fülöp herceget. A két testvér Vilmos és Harry hosszú idő után találkoznak majd ismét. Ám a temetésen nem egymás mellé állítják majd őket, ugyanis közöttük fog vonulni a menetben unokatestvérük, Peter Phillips, aki egyébként mindig afféle villámhárító volt a két testvér között.

Vilmos és Harry herceg nem egymás mellett vonul majd a temetésen. Forrás: AFP/Justin Tallis

A temetést a járvány miatt nem tudják a hagyományos módon megtartani, így a több ezer vendég helyett csupán 30-an vesznek részt rajta, és mindenkinek maszkot kell viselnie, és megtartani a 1,5 méter távolságot.

Fülöp herceg koporsóját egy átalakított Land Roverrel viszik majd a helyszínre, ami az ő külön kérése volt, ahogy az is, milyen tárgyakat (köztük a kitüntetéseit) helyezzenek el az oltáson – írta a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.