VV Vivi újabb nagy változtatást tervez a külsején, ezúttal kés alá fekszik

plasztikai műtét VV Vivi cici mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow győztese úgy döntött, megcsináltatja a melleit. VV Vivi leszögezte akkor is így tenne, ha nem szerepelt volna a műsorban.

Miután elhagyta a luxusbörtönt, szinte rá sem lehet ismerni Vivire. A valóságshow győztese megvált barna tincseitől és szőke lett, de még ez sem elég neki, újabb változást tervez. A fiatal lány a melleit szeretné megműttetni, mert nem elégedett velük.

„Szeretném tisztázni, ha nem mentem volna be a VV-be akkor is megcsináltattam volna a melleim. Nem vagyok megelégedve, rossz a közérzetem miatta. Azt gondolom, ezzel nem bántok meg senkit se, ha megcsináltatom. Senkinek sem szeretnék megfelelni, csak saját magamnak" – írta Vivi Instagramján. A lány azt is kifejtette, nem érti, ezért miért kell őt bántani, senkinek semmi köze ahhoz, hogy mire költi a pénzét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.