Elképesztő: levágatta két méter hosszú haját az indiai lány - Videó

hajvágás videó Guiness rekord hosszú haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 18 éves indiai lány, Nilanshi Patel, hatalmas lépésre szánta el magát - levágatta imádott haját, mely már 200 cm-re nőtt.

Nilanshi Patel 6 éves volt, amikor egy fodrász elrontotta a frizuráját és akkor úgy döntött, hogy nem hajlandó újra levágatni a haját. Ez 12 éve történt, azóta 200 cm hosszú lett a haja, ezzel pedig 3 világrekordot is felállított. 2018 novemberében még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, mint a világ leghosszabb hajú tinije. A lányt "élő Rapunzelnek" is nevezik, hisz legalább olyan hosszú volt a haja, mint Aranyhajnak - írja a The Indian Express.

Nilanshi imádta a haját, azt mondta, nagyon sokat köszönhet neki, most viszont úgy érezte, ideje továbblépnie és a haját egy múzeumnak adományozta. A hajvágásról videó is készült, ahol a fiatal lány nagyon izgult, de a végeredmény tetszett neki, nem bánta meg, boldog új frizurájával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.