Évek óta nem beszél testvérével Zámbó Krisztián - ez az oka

Forrás: Facebook/Mokka -
Tamás család Zámbó Krisztián testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két éve nem beszélt testvérével, Tamással Zámbó Krisztián, akinek nagyon hiányzik, hogy olyan viszonyt ápoljanak egymással, mint azelőtt. 

Édesapja halála után egyre több volt a konfliktus Zámbó Krisztián családjában, aki azért haragszik magára, mert a saját hibája miatt két éve nem állnak szóba egymással testvérével, Tamással.

"Én megpróbáltam valahogyan összetartani a családot, bár nálam is voltak konfliktusok. Remélem, hogy látja a műsort, mert nem beszéltem vele két éve. Nagyon jó volt a kötelék közöttünk, és hiányzik"

- árulta el Krisztián a Life TV-n futó Bréking című műsorban.

Krisztián szerint akkor szakadt meg a kapcsolat testvérével, amikor egy telefonhívás alkalmával nagyon csúnyán beszélt Tamással. Nagyon nehéz időszakot élt akkor. Próbálta jóvátenni a tettét, egyszer felhívta a bátyját, aki azt mondta, hogy később visszahívja, de azóta sem telefonált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.