Rosszindulatú sejteket találtak a magyar énekesnőnél: mindenkinek javasolja a szűréseket

műtét Nagy Adri videó egészség anyajegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Adri a Mokka nézőinek mesélte el, hogy nemrég rosszindulatú sejtet találtak az anyajegyén, amelyet szerencsére még időben sikerült észrevenni. Az énekesnő szerint a prevenció a legfontosabb, mindenkinek azt javasolja, hogy rendszeresen járjon el szűrésre.

Nagy Adri rendszeresen jár anyajegyszűrésre, nagyon fontosnak tartja, hogy bőrtípusa és egészségének megőrzése érdekében foglalkozzon a bőrével és megvizsgáltassa az anyajegyeit.

"Nemrég három anyajegyemet távolították el, amelyekről az eltávolítás után kiderült, hogy mindegyikben találtak rosszindulatú elváltozást"

- magyarázta Adri.

Továbbá azt is elmondta, hogy az ő esetében szerencsére még nem beszélhetünk melanómáról, amit annak köszönhet, hogy még időben megszabadult a nem kívánt anyajegyektől.

Az édesanya nem győzte hangsúlyozni, hogy a megelőzés a legfontosabb, mindenkit arra buzdít, hogy rendszeresen járjon el szűrésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.