Így él most az Exotic együttes egykori frontembere: "Nem viselem jól, ha korlátoznak a szabadságomban"

spórolás Sipos F. Tamás antiszociális
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sipos F. Tamás, mint a legtöbb zenész, nem tudott fellépni a pandémia alatt, de nincs elkeseredve, ugyanis mindig is spórolós típus volt, aki több lábon állt karrierjében. 

Sipos F. Tamásnak egyelőre nem kellett hozzányúlnia spórolt pénzéhez, ő mindig is több lábon állt, a spóroláshoz pedig szerencsére már gyerekkorában hozzászokott. Szerinte a zenei szakmában muszáj előre gondolkodni és felkészülni a szűkösebb időkre.

- mesélte az énekes a Blikknek.

Sipos F. Tamás Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Sipos F. Tamás korábban a Republic és az Exotic együttes frontembere volt, de egy ideje már inkább a szólókarrierjét építgeti. Belátja, hogy egyre nehezebb másokhoz alkalmazkodnia, egyre antiszociálisabb.

- mesélte az énekes, aki most DJ-ként dolgozó fiával tervez közös produkciót.

Sipos F. Tamás leginkább sok biciklizéssel és házimunkával tartja formában magát. Ha kell, akkor még a vízvezetékszerelést és a burkolást is megcsinálja, főleg, hogy most van ideje rá bőven.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.