Szegedi Fecsó: Két lány bedrogozott és felvették az édeshármast videóra

drog édeshármas Szegedi Fecsó Bréking
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szegedi Fecsó igazán meglepő dolgot árult el a Life TV-n futó Bréking című műsor legújabb adásában: egy szórakozóhelyen két lány bedrogozta és felvételt készítettek a hármasban töltött éjszakáról.

Fecsó őszintén elmesélte, hogyan húzta csőbe két lány egy szórakozóhelyen:

"Már kicsit illuminált állapotban voltam, és ez a harmadik kétfős lánycsapat volt. mondták, hogy akkor gyere Fecsó, ketten veled leszünk aznap este és fölvették az egészet videóra" - árulta el Fecsó.

Az eset nem maradt annyiban, a lányok a felvétellel zsarolták meg a macsót.

Fecsó két lány áldozatául esett egy szórakozóhelyen TV2

"El akarták küldeni valamelyik újságnak először, el akarták adni, meg akartak zsarolni. A végén pedig elküldték a Vivinek.

(...) Akkor azért nem volt már túl jó a kapcsolatunk. (...) Akkor már nem éreztem ezt a dolgot annyira, akkor bejött ez a videó, tüzet rakott rá, szétmentünk, de utána összejöttünk megint, tehát kimozogtuk ezt. De mondtam, hogy kicsikém, figyelj, ne haragudj, ez ok okozat, ez megtörtént. Begináztattak szerintem" - magyarázta Fecsó.

További részletek a ma esti Brékingben, 19:00-tól a Life TV-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.