Törőcsik Mari feladta a küzdelmet: "Nem nagyon bízott már abban, hogy meggyógyul"

Forrás: MTI/Kallos Bea -
halál gyász Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek reggel érkezett a sokkoló hír, hogy elhunyt Törőcsik Mari, a nemzet színésze és a nemzet művésze, a magyar színjátszás felejthetetlen alakja

Törőcsik Mari többször visszaküzdötte magát már az életbe, de ismerősei szerint ezúttal megbékélt a halállal, elrendezett mindent maga körül, elbúcsúzott a számára fontos emberektől. Volt férje, Bodrogi Gyula pár nappal halála előtt beszélt vele, de úgy érezte, a legendás színésznő akkor már tervezett a jövőre - írja a Blikk.

- mesélte a lapnak Bodrogi Gyula, aki úgy érezte, hogy Törőcsik Mari ekkor már feladta a küzdelmet.

Budapest, 2011. január 20. A Nono szerepét alakító Törőcsik Mari két felvétel között a sminkszobában beszél a Márai Sándor: Kaland című művéből azonos címen készülő film forgatásán Budapesten, az Andrássy úton egy - a film helyszínéül szolgáló - lakásban. Az 1940-ben Budapesten játszódó film rendezője Sipos József. MTI Fotó: Kallos Bea Forrás: MTI/Kallos Bea

Jordán Tamás is találkozott a színésznővel halála előtt, bár ő még bízott abban, hogy nem ez lesz az utolsó találkozásuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.