Törőcsik Mari örökbe fogadott fia felnőttként visszaköltözött Vietnámba, de mint kiderült, néhány éve ismét Magyarországon él már, pontosan abban a faluban, ahol Törőcsik Mari élt. így Son anyja mellett lehetett az utolsó években.

Törőcsik Mari örökbe fogadott fia, Son felnőttként visszaköltözött szülőhazájába. A fiút 6 éves kora körül fogadta magához Maár Gyula és Törőcsik Mari, egy dokumentumfilm hatására. Habár akkorra már nem adott örökbe külföldre Vietnám, velük kivételt tett az állam. "Azt kértük, hogy nekünk ne kelljen választani az árvák közül. Hát, hogyan is választhattam volna. Azt kértem, hogy adjanak egyet és mi őt elfogadjuk. Végül Hanoiban az elnöki palotában adták át nekünk a fiunkat" - mondta egykor Törőcsik Mari.

Törőcsik Mari örökbe fogadott fia titokban hazaköltözöttForrás: MTI/Zih Zsolt

A színművész igyekezett a gyerekeit megóvni a nyilvánosságtól, ezért nem tudták sokan, hogy Son néhány éve hazaköltözött. Tizenöt év távollét után Velemben telepedett le, hogy anyukája mellett lehessen - írja a Bors. Nemrég a saját háza is felépült abban a faluban, ahol Törőcsik mari élt, nem messze a művésznő otthonától. Son csak annyit árult el, hogy nagyon fáj neki anyja elvesztése.Nagy ajándék, hogy az utolsó években ismét mellette lehettem és rendszeresen átmehetett hozzá a lányom, az unokája" - mondta a Borsnak Son. 

A falu egykori polgármestere, Horváth Miklós abban a kivételes helyzetben van, hogy a család közeli barátjának mondhatja magát. "Son engem kért fel, hogy legyek a lánya keresztapja. A múlt héten ünnepeltük Zsófi nyolcadik születésnapját. Kapott egy szép tortát, aminek nagyon örült, bár a hangulatra rányomta a bélyegét, hogy szeretett nagymamája nem lehetett velünk" - mondta a férfi.