Elképesztő: a bulvársajtó Fülöp herceg haláláért is Meghan Markle-t hibáztatja

királyi család Meghan Markle Fülöp herceg bűnbak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrázta az egész világot Fülöp herceg halálhíre. A bulvársajtónak pedig nem kellett sok idő, hogy Meghan Markle-t tegyék felelőssé Harry herceg nagyapja haláláért is.

Nagyjából fél óra telt el a halálhír nyilvánosságra hozatala után és a Fox News kommentátora már párhuzamot vont a 99 éves Fülöp herceg halála, valamint Meghan és Harry híres Oprah-interjúja között.

- mondta Brian Kilmeade, aki azt is hozzátette, hogy az interjú miatt stresszesebb lett Fülöp herceg. Őt követte Miranda Devine, aki Meghan vádjait, miszerint a család egyik tagja aggódott születendő gyermeke bőrszíne miatt, rettenetesen pusztítónak, önzőnek, valamint kegyetlen dolognak tartotta - írja a The CUT.

Meghan hercegné nehezen viselheti a szabályt Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

Erre aztán a Daily Mail is rákontrázott, akik szerint a "Megxit", azaz hogy Meghan és Harry lemondtak királyi kötelességeikről, megkeserítette Fülöp herceg utolsó életévét.

A figyelem aztán rögtön arra terelődött, hogy Meghan miért nem vesz részt Fülöp herceg temetésén. A The Sun szerint Meghan nem szerette volna, ha a figyelem őrá terelődött volna, míg a Herald szerint megjelenése a temetésen nagyon kínos lett volna, mert szembesítette volna azzal a hercegnét, mi az, amit eltemetnek és mi marad hátra.

Úgy lálszik Meghan Markle most már örök bűnbak marad: bármi rossz dolog is történjék a királyi családban, a bulvársajtó az ő számlájára fogja írni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.