Erzsébet királynő gyász születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton temette el szeretett férjét II. Erzsébet. A királynő április 21-én ünnepli születésnapját, de úgy tűnik, a család nem hagyja magára.

Szomorúan fog telni Erzsébet királynő 95. születésnapja, ami csupán pár nappal a férje, Fülöp temetése után lesz. Eddig 75 éven keresztül párjával ünnepelt a királynő, így minden bizonnyal nem lesz könnyű nap ez a számára. A személyzet néhány tagjával és két kutyájával elvonult a Frogmore-ba.

II. Erzsébet gyásszal tölti 95. születésnapját. Forrás: AFP

Szerencsére azonban a család nem hagyja magára Erzsébetet, úgy döntöttek, hogy felváltva látogatják meg aznap őt, hogy ne legyen egyedül, és némileg enyhítsenek a fájdalmán.

Elsőként Anne brit királyi hercegnő és Zsófia, Wessex grófnője érkezik hozzá. Majd fia, András herceg és unokája Eugénia hercegnő is felköszönti a királynőt, illetve Kamilla hercegné is tiszteletét teszi majd. Bíznak abban, hogy tudnak egy sétát tenni Erzsébettel és a kutyákkal a kertben – írta a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.