Mindenkit meglepetésként ért a hír, hogy Kállai Bori és Vitray Tamás elválnak több mint három évtized házasság után.

Kállai Bori a Meglepetésnek mesélt arról, hogy pozitív embernek tartja magát, aki minden rosszban képes meglátni a jót. Pedig nehéz időszakon van túl: október óta nem állhatott a színpadon, pedig ez az élete, a hivatása. Ráadásul 2 évvel ezelőtt elhunyt imádott édesanyja, aki nagyon közel állt hozzá és nem sokkal utána férjével, Vitray Tamással is elváltak útjaik

Minden fájdalmat meg kell gyászolni, de aztán muszáj továbblépni, hogy tovább tudjunk élni. Annak kell örülni, ami van! A szingli életnek is megvannak az előnyei és a hátrányai is, de az életben semmi sem fehér vagy fekete, minden kicsit szürkés, de az, hogy kifehéredjen, csak rajtunk múlik!"

- nyilatkozta a színésznő. 

Kállai Bori színésznőForrás: Youtube/Hír TV

Kállai Borinak a kert, a kertészkedés nyújt igazi kikapcsolódást, imádja a virágait, a napi három órás kinti munka pedig felér egy edzéssel. Korán fekszik és korán kel, az alvás mindig megnyugtatja és feltölti energiával. Persze alig várja, hogy visszatérhessen a színpadra, ha felkérik, örömmel megy és mindig 1000% százalékkal szeretne teljesíteni.