Kiderült: kettészakadt a család Zámbó Jimmy halála után

Forrás: Zámbó Krisztián / Instagram -
vita Zámbó Jimmy család Zámbó Krisztián viszály énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy fia egy évek óta titkolt családi ellentétről rántotta le a leplet.

Krisztián úgy döntött, hogy kiteregeti családja szennyesét. Jimmy legidősebb fia nem titkolja, hogy még ma is kellemetlen konfliktusokkal kell együtt élnie.

Zámbó Krisztián Forrás: Zámbó Krisztián / Instagram

„Nekem elég nagy családom van anyu és apu oldaláról is. Apu halálával szétszakadt a család. Én vagyok az, aki mindig megpróbáltam összetartani a családot, bár nálam is voltak konfliktusok. Van olyasvalaki, akivel a mai napig nem sikerült rendeznem a konfliktusunkat. A bátyámról van szó, akit nagyon szeretek és nagyon hiányzik. Ő Tamás, anyukám első házasságából származik, és negyvenhét éves. Nagyon jó volt a kapcsolatunk, de körülbelül két éve nagyon csúnyán beszéltem vele, amikor volt egy rossz időszakom"

– mondta el a LifeTV Bréking című műsorában Krisztián, ahol azt is elárulta, hogy hiába szeretne békülni, már évek óta nem is beszélnek egymással.

„Ő nagyon hiányzik. Megpróbáltam felhívni, felvette a telefont és azt mondta, majd visszahív. Ez volt másfél-két éve, és azóta nem beszéltünk. Már anyukámon keresztül is üzentem neki. Nagyon megbocsátó vagyok."

– fogalmazott Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.