Bréking (tévéműsor) Németh Kristóf ismertség kihasználás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű színész, Németh Kristóf őszintén elmondta, hogy voltak évek, amikor tudta, hogy kihasználják, de egyáltalán nem bánta.

Németh Kristóf a Life TV Bréking című műsorának a vendége volt, amikor is a műsorvezetők arról kérdezték a meghívott férfi vendégeket, hogy honnan tudják, hogy egy nő nem azért akart velük jóban lenni, mert valójában az ismertségüket, kapcsolatrendszerüket szeretné kihasználni. Hisz a valódi személyiségüket nem ismerheti, sokszor csak a hírnév és a róluk kialakult kép, szerep vonzza az ismerkedni vágyó hölgyeket.

Németh Kristóf egy időben élvezte, hogy kihasználják. Forrás: LifeTV

Kristóf töredelmesen bevallotta, hogy bizony voltak évek, amikor ő örömmel hagyta, hogy kihasználják. A színész szerint a színészi karrier és az ismertség is az ő személyiségének a része, valójában nem lehet ezeket függetleníteni egymástól.

További részletek a ma esti Brékingben, 19:00-tól a Life TV-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.