Azért kapott 90 nap börtönbüntetést Akuapem Poloo színésznő, mert egy fotón meztelenül ül fiával szemben. A bíróság úgy ítélte meg, ez felér egy gyerekbántalmazással.

Börtönbe kell vonulnia 90 napra Akuapem Poloo amerikai színésznőnek. A 31 éves nő „bűne" az volt, hogy megosztott egy fotót, amin ő anyaszült meztelenül ül a fiával szemben, aki egy alsónadrágot visel. A természetességre szerette volna felhívni a figyelmet, ám volt, aki nem így gondolta.

A bíróságon azt kifogásolták, hogy megkérdezte-e egyáltalán a gyereket, hogy akarja-e ezt a fotót. Christiana Cann bírónő szerint ez a kép jól mutatja, mennyire semmibe veszi az anya a gyereke jogait. A bíróság szerint ez felér egy gyerekbántalmazással, és inkább a pedofíliát hirdeti – írta a The Sun.
A nőt így letöltendő börtönbüntetésre ítélték. Az eset után sokan felháborodtak, még Cardi B is kiállt az anya mellett.

„Sok amerikait látok, aki hasonló fotót oszt meg. Még ha ez nem is az én stílusom, nem gondolnám, hogy ez bármiféle szexualitást sugallna. A börtönt kissé erősnek tartom, helyette inkább fel kellett volna csak függeszteni a profilját egy időre, vagy közmunkára ítélni" – írta az sztár a Twitteren.

Akuapem Poloo fotóját ITT nézheted meg!