Bár a tévés mogul a képernyőn keresztül egy magabiztos és megtörhetetlen férfi karakterét tükrözi, a tűrőképessége és acélossága mellett nem fél kimutatni az érzelmeit sem.

„Érzékeny vagyok, sokáig nyalogatom a sebeimet, és idő kell ahhoz, hogy feldolgozzam a kudarcot, és felálljak a padlóról" – vallja be őszintén Hajdú Péter a holnap megjelenő HOT! magazinban.

Hajdú PéterFotó: Szabó Gábor - Origo

„Képtelen vagyok veszíteni. Bár sokszor nem látszik, de belül sokat szenvedek. Képes vagyok sírni, és a párom elől sem titkolom a könnyeimet. Egyedül azt nem szeretném, ha a gyerekeim látnának olyankor. Emellett pedig sikerorientált és munkamániás vagyok, ami nem éppen a legideálisabb kombináció a családalapításra, de számomra ez elengedhetetlen a teljességhez. Eszter a legjobb partner, hiszen megtaláltam benne a tökéletes társat: tudom, hogy amint eljön az idő, boldog család leszünk" – teszi hozzá a lapban a tévés, aki számos egyéb párkapcsolati titkot elárul a magazinban.

Ha ilyen sztorikra vágytok, azokat is megtaláljátok a friss HOT!-ban, melyet digitális formában is megvásárolhattok a digitalstand.hu/hot oldalon!