Szokatlan névválasztás! Imádott munkahelyéről nevezte el gyermekét egy édesapa

Forrás: Shutterstock -
munkahely gyermek apa névválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesapja köztisztviselőként dolgozik a statisztikai kommunikációs osztályon és a munkahelye iránti tiszteletből nevezte el kisfiát annak egyik részlegéről. A felesége pedig rábólintott a nem mindennapi ötletre.

Manapság már szinte megszokott, hogy a szülők egyre furcsább nevet adnak a gyerekeiknek, azonban az indonéz házaspár névválasztása minden eddigit felülmúl.

"Statisztikai Kommunikációs Osztály"

- így nevezték el újszülött kisfiúkat.

Pontosabban indonéz nyelven így írják: Dinas Komunikasi Informatika Statistik.

Az ötlet az édesapától, Slamet „Yoga" Wahyuditől jött, ugyanis ő köztisztviselőként a statisztikai kommunikációs osztályon dolgozik és így szerette volna tiszteletét kifejezni a munkahelye iránt. A felesége támogatta a férje döntését, azonban a család és a barátok egyáltalán nem örültek a szokatlan névválasztásnak - írja a Lad Bible.

Végül sikerült meggyőzni az édesapát, hogy a név kezdőbetűiből alkotott Dinko becenevet használják majd a mindennapokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.