Nem semmi: ilyen egy nagymosás egy 11 gyerekes családban - Videó

videó anya nagycsalád mosás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 11 gyerekes édesanya mutatta meg, milyen is az, amikor ő nagymosást tart. A nő egy hatalmas halom ruhakupac közepén ül, és válogat, ráadásul láthatóan úton van a következő baba is...

A házimunka minden anyuka életében nagy kihívás, hiszen akinek gyereke van, az tudja, hogy ez mekkora munka. Na de valószínűleg elképzelésünk sincs arról, milyen amikor 11 lurkó rohangál a házban, és amellett kell ellátni a szükséges teendőket.

@ourlargefamilylife

Reply to @shell599 step 1: sorting into piles! I wish I was this fast look at my big belly #ourlargefamilylife#laundrymountain

♬ Get Low - Dillon Francis & DJ Snake

A kansasi Britni Church most a TikTokon megmutatta, hogyan zajlik nagymosás után a ruhák szétválogatása egy 13 fős családban. Az anyuka egy hatalmas ruhakupac közepén ül, és valószínűleg órák hosszat elbíbelődött ezzel a feladattal. Ráadásul hamarosan bővül a család, így még több ruhácska kerül a mosásba – írta a Fox News.

Szerencsére kiderült, hogy a nagyobb gyerekek azért segítenek a ruhák elpakolásában, és a férje sem csak a tévét bámulja egész nap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.