Őrülten szexi fotót posztolt a Dancing with the Stars szerelmespárja

fotó szexi Dancing with the Stars Szabó Gábor Sipos Viktória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dancing with the Stars szerelmespárja Szabó-Sipos Viktória és Szabó Gábor február végén fogadtak örök hűséget egymásnak. A közösségi oldalra feltöltött fotók alapján a szerelmük tagadhatatlan és erősebb, mint valaha.

Szabó-Sipos Viktóriát és Szabó Gábort a Dancing with the Stars műsorában ismerte meg a közönség, akiket a műsor után is rengetegen követnek és szeretnek a közösségi oldalakon.

A pár idén februárban kelt egybe Pécsett, ahol romantikus és gyönyörű fotókkal örökítették meg életük legfontosabb napját.

A minap Viki egy szenvedélyesen és őrjítően szexi képet töltött fel az Instagram-oldalára, amelyen jól látszik, hogy izzik a levegő az újdonsült házasok között.

"Fontos, hogy megtaláljuk az életben a társunkat. Fontos, hogy szeressenek, és megbecsüljenek a jobb és a rosszabb napokon még inkább. Rengeteg szituációt hoz az élet, ezért fontos, hogy valaki melletted álljon és fogja a kezed: » Én itt vagyok nem lesz semmi baj, meg tudod csinálni! « Számomra ezek az igazán fontos dolgok az életben és

minden nap hálát adok, hogy ilyen gondoskodó, támogató és megértő társra leltem melletted. Köszönöm, hogy vagy nekem

. Néha ki kell mondani ezeket, hogy a párunk tudja mit is érzünk és mennyire fontos számunkra! Bennem ma ezek a gondolatok fogalmazódtak meg. Szuper hetet kívánok mindenkinek" - olvasható Viki bejegyzése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.