Tolvai Reni szerződést szegett a Megasztárban, hatalmas botrány lett belőle

Forrás: Instagram/Tolvai Reni
Forrás: Instagram/Tolvai Reni -
Megasztár Tolvai Reni szerződésszegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő erről még sosem beszélt, ám most mégis úgy döntött, megosztja a kényes sztorit. Tolvai Reni a frizurája miatt szegett szerződést anno a Megasztárban.

Tolvai Reni a Megasztárban vált ismertté, a tehetségkutatónak köszönheti a karrierjét. Talán ezért sem beszélt eddig arról, hogy milyen szigorú szabályokat kellett betartaniuk. Ám ő mégis megszegte az egyiket amiből nagy botrány lett.

Tolvai Reni elárulta, hogyan szegte meg a szerződését a Megasztárban. Forrás: Instagram/Tolvai Reni

"Amikor bekerültem a Megasztárba, azt mondták, hogy olyan szép vagyok, de még szebb lennék platinaszőke, rövid hajjal. Én jeleztem, hogy ezt nem szeretném, de közölték, hogy én ezt nem mondhatom meg, mivel aláírtam a szerződést, és annak értelmében nem csak engem, de az összes versenyzőt átváltoztatják... Fogtam magam és elmentem sunyiban fodrászhoz. Visszafestettem a hajam vörösre, amiből óriási botrány lett. Két napig lehettem vörös, majd vissza kellett szőkíttetnem a hajam" – árulta el az énekesnő Osváth Zsolt YouTube műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.