Nem bírja tovább: felhagyott az álláskereséssel a magyar énekes

Forrás: Bebe/Facebook -
Bebe koronavírus álláskeresés zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a legtöbb zenész, énekes, úgy Bebe élete is fenekestül felfordult a pandémia miatt, több mint egy éve nincsenek koncertei, más munka után hiába nézett, volt, ahol válaszra sem méltatták.

Bár Bebe dolgozott már pizzafutárként, jelenleg nem keres állást, helyette a lakásfelújításra szánt félretett pénzét éli fel.

"Ha nem jön a járvány, épp a lakásfelújítás kellős közepén tartanánk. Az erre félretett pénzt éljük most föl. Majdnem biztos vagyok benne, hogy idén már nagy bulik nem lesznek. Ha netán anyagi gondjaim támadnának, eladom a hangszereimet, az egy darabig megint kihúz a bajból.

Bebe feladta az álláskeresést, megelégelte, hogy válaszra sem méltatják Forrás: Bebe/Facebook

Próbálkoztam más munka után nézni, pizzafutár voltam, de a munkakeresés nehézségei miatt elengedtem ezt a dolgot. Meguntam, hogy még csak válaszra sem méltatott a munkaadók többsége"

- vallotta be őszintén a Borsnak Bebe.

Az énekes a konertek nélkül sem unatkozik, mindig lefoglalja magát valamivel.

"Elfoglalom magam, sokszor a stúdiómban dolgozom, új dolgokat tanulok, mint például vágás, filmkészítés, vagy kint molyolgatok, néha úgy érzem, mintha egy nyugdíjas klubban élnék" - árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.