Belehalt az egyetemi avatásba a fiatal, aki csak barátokat akart szerezni

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál beavatás tragédia barátok egyetem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 19 éves Sam Potter csak azt szerette volna, hogy társai befogadják, és végre teljes jogú tagja legyen annak a társaságnak, akikkel együtt járt egyetemre.

Ahhoz, hogy a csapat teljes jogú tagja legyen, egy próbát kellett kiállnia, amit a végzős hallgatók vicces beavatásnak gondoltak, azonban az esete tragédiával ért véget. Potter azt a feladatot kapta, hogy igya meg az összes piát, amit társai elé raknak, azonban vissza nem utasíthatta őket, mert akkor puhánynak tartották volna.

A fiatal a bárban kapható italok mindegyikéből ivott, és az éjszaka folyamán annyira súlyos alkoholmérgezést kapott, hogy elájult. Társai nem vették észre, hogy mekkora a baj, és másnap hiába próbálták felébreszteni, Potter soha többé nem ébredt fel.

David McCoy nyomozó azt nyilatkozta az üggyel kapcsolatban, hogy a beavatáson mindenki önként vett részt, és felesleges felelősöket keresni, ugyanis ami a fiúval történt, egy baleset -írja a metro.co.uk.

Forrás: http://drpatrickomalley.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.