Együtt kapta el a koronavírus-fertőzést a népszerű magyar szerelmespár: "Eléggé megviselt minket"

Forrás: Polyak Attila/Origo -
betegség illyés jennifer Pintér Tibor koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor és kedvese Illyés Jennifer egyszerre kapták el a koronavírust két hónappal ezelőtt. Nem volt könnyű időszak számukra, több tünet is jelentkezett mindkettejüknél.

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor és párja, Illyés Jennifer közösen vészelte át a koronavírus-fertőzést, amely eléggé megviselte őket.

"Szinte az egész színház átesett már a betegségen, két hónapja sajnos mi is elkaptuk a koronavírust Jenivel. Eléggé megviselt minket, elment a szaglásunk, ízlelésünk, lázasak voltunk, rázott a hideg, köhögtünk és nagyon gyengék is voltunk. A párom pedig egy 5 százalékos tüdőgyulladást is kapott.

Miután pozitív lett a tesztünk, ellátogattunk a Szent László Kórházba, ahol nagyon kedvesen és lelkiismeretesen kivizsgáltak minket, és hamar felírták nekünk a favipiravirt is, ennek köszönhetően viszonylag hamar, otthon átvészeltük a fertőzést.

Az utóhatásait azért még érezzük, de már elkezdtünk mind a ketten lovagolni, amit a kardiológusunk is javasolt. Én futok is, de érzem, hogy sokkal hamarabb fáradok és kimerülök"

- mesélte az AcNewsnak Tibor, aki egyből beoltatja magát, amint lesz rá lehetősége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.