A testbeszédszakértő elárulta, mi történt Vilmos herceg és Harry között nagyapjuk temetésén

Forrás: Getty Images/PA/Wpa Pool -
királyi család Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg Fülöp temetése után beszélgetett Vilmossal, egyesek szerint azt próbálta a tudtára adni, mennyire szereti őt. De a testvérek között úgy tudni, még mindig nagy a feszültség.

A hírek szerint Harry és Vilmos kapcsolata megromlott, amióta a fiatalabb testvér elhagyta a királyi családot és a tengerentúlra költözött. Most viszont Fülöp herceg temetése miatt Harry hazatért, és többször is találkozott a királynővel, édesapjával és a testvérével is.
A temetés után is együtt látták a testvérpárt, egy testbeszédszakértő, Elaine Swann pedig ki is elemezte, mi történhetett közöttük ekkor.

Harry és Vilmos között még mindig nagy a feszültség? Forrás: Getty Images/PA/Wpa Pool

"Felismersz két testvért, akik egymás felé húznak. Azt hiszem, Harry mindent megtett, hogy közölje: 'Hé, tesó, tudod, még mindig itt vagyunk. Még mindig itt vagyok, és még mindig szeretlek''" – mondta a szakértő, aki szerint Vilmos erre nyitott is volt a testbeszéde alapján.

Ám a család egyik közeli barátja úgy tudja, még mindig nagy a feszültség a fivérek között, és nem állt helyre a bizalom. Ugyanis amiket Harry és Meghan mondott az Oprah-interjúban az mélyen érintette a családot. Még nem volt alkalmuk ezt tisztázni egymás között – írta a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.