Kilátástalan a helyzete: élelmiszerre sem futja a magyar színésznek

Instagram / Molnár Gusztáv -
Molnár Gusztáv színész nehéz helyzet koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Gusztáv színész rendkívül nehéz helyzetbe került a koronavírus-járvány miatt. Odáig jutott, hogy közösségi oldalán kért segítséget.

Egyre súlyosabb a helyzete Molnár Gusztáv színésznek, akinek előadásai is elmaradtak, gyakorlatilag nincsen bevétele, emiatt pedig lassan a napi élelmiszert sem tudja megvásárolni magának. Facebook-oldalán kért segítséget.

"Nos, drága barátaim elérkezett a pillanat, amit én magam se gondoltam volna.

Az elmúlt egy évben próbáltam valahogy helytállni a pandémia alatt. Szabadúszó színészként nem volt egy leányálom az elmúlt időszak. Kisebb munkákból valahogy eltengődtem eddig, de most jött el a pillanat, amikor már a napi élelmiszer beszerzése is problémát okoz.

Nem panaszkodni szeretnék és sajnáltatni magamat, mert tudom, hogy sokan vannak így a szakmámban és más területeken is. Javaslatokat szeretnék esetleg kérni, dolgoznék. Tudok vezetni, jó erőben vagyok, nem vetem meg a fizikai munkát sem. Ötleteket várok, kereshettek privátban is. Köszönöm előre is" - olvasható Gusztáv bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.