17 évesen nyerte meg a lány a lottóötöst, amelynek nagy részét plasztikai műtétekre költötte - kis híján belehalt az egyikbe

plasztikai műtét Anglia lottóötös fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jane Park mindössze 17 éves volt, amikor vásárolt egy lottószelvényt, amivel meg is nyerte az akkor egymillió fontnyi főnyereményt. A nyereményének nagy részét plasztikai beavatkozásokra költötte, viszont a fenékfeltöltését annyira elrontották, hogy majdnem belehalt a műtétbe.

Jane Park élete 8 évvel ezelőtt, 17 éves korában fenekestül felfordult, amikor megnyerte a lottóötöst. Nyereményének nagy részét plasztikai beavatkozásokra költötte, amelyből kis híján egy rémálom lett. Fenékplasztikája ugyanis annyira elrontották, hogy majdnem belehalt a műtétbe.

"Amikor felébredtem a műtét után nagyon rosszul voltam. Fáztam, szinte reszketem, de azt mondták, minden rendben van. Amikor sikerült kikelnem az ágyból, akkor vettem észre, hogy a lábfejektől az a fejem búbjáig mindenem fel van dagadva" - idézte fel a fiatal lány.

Az nem derült ki, hogy pontosan mi volt a probléma, pusztán annyit mondtak neki, hogy rosszul reagált az altatásra. Később vérmérgezéssel diagnosztizálták, amit ha később vesznek észre, akkor annak súlyos következményei lettek volna, akár a Jane halálát is okozhatta volna - írja a Daily Star.

A most 25 éves lány már túltette magát a az embert próbáló időszakon, sőt, hamarosan újra kés alá fekszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.