Durva képeket osztott meg magáról a drogfüggő kétgyermekes édesanya - Sokkoló a látvány

édesanya képek drogfüggőség segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekig élt a heroin rabjaként a kétgyermekes amerikai édesanya, Melissa Lee Matos, aki közösségi oldalán brutális képeket osztott meg magáról. 

Melissa Lee Matos lassan másfél éve tiszta, előtte évekig a heroin volt a mindene, amit még képes volt a családja elé is helyezni.

Történetét és brutális fotóit azért osztja meg a nyilvánossággal, hogy mások, akik hasonló függőségben szenvednek, tanuljanak az ő hibájából és ne tegyék tönkre az életüket.

"Ezeket a képeket korábban SOHA nem osztotta meg. Abban se vagyok biztos, hogy valamikor is meg akartam őket osztani. Melissának hívnak és függő vagyok. Nagyjából egy éve és öt hónapja vagyok tiszta. Ezek a képek, amiket most láttok, akkoriban készültek rólam, mikor még aktív szerhasználó voltam. Így néztem ki. Minden nap.

BETEG voltam. HALDOKOLTAM. Annyira mélyen voltam, hogy azt hittem SOHA nem gyógyulhatok már meg. El se tudtam képzelni az életemet a szer nélkül. Meg akartam halni, és fel se tűnt, hogy már alig élek. Ez a lány minden centjét drogra költötte, miközben elfelejtkezett róla, hogy van családja, vannak gyermekei akikről gondoskodnia kell.

Ha most ezt olvasod, és éppen azon mész keresztül, amin én, könyörgök, kérj segítséget. Megígérem, hogy számodra is van remény a függőségből. Gyógyulás. Szabadság. És igenis méltó vagy rá. Kérlek, kérj segítséget, és ne szenvedj tovább! Nem vagy egyedül. Csak nyújtsd ki a kezed és hidd el, lesz aki megfogja!"

- olvasható Melissa megrázó bejegyzése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.