Tina és Emilio csúnyán átverte Kiszel Tündét

Instagram, Emilio -
Kiszel Tünde Tina Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tina és Emilio gyakran üti el az időt a telefonbetyárkodással. Több családtagjukat és barátjukat is megtréfálták már egy-egy vicces telefonhívással. Most úgy döntöttek, Kiszel Tünde lesz a következő „áldozat".

Tina és Emilio ismét egy kis telefonbetyárkodással múlatta az időt. A páros sokakat megviccelt már, ezúttal Kiszel Tündén volt a sor.

„Emilioval gyakran ugratjuk az ismerősöket, barátokat telefonon. Emil remekül el tudja változtatni a hangját, általában nem ismerik fel, ráadásul hibátlanul alakít más karaktereket. Így szinte bárkinek el tudja magát adni telefonban.

Tina és Emilio megviccelték Kiszel Tündét. Instagram, Emilio

A naptárdíva boldogan fogadta a megkeresést. Emilio noha többször beleszőtte saját, illetve a SlágerTV műsorvezetőinek nevét, mégsem bukott le.

„Tünde áldott jó lélek, egy percig sem fogott gyanút. Mint mindig, most is készséges és kedves volt. Amikor meghecceltem, azt is említettem neki, hogy Dubaiba is juttatunk a naptárából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.