Heti holdnaptár (április 26. – május 2.): Fénye erős, energiája feltöltő hatással lesz

asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kedd hajnali Teliholdat követően fogyóban lesz égi kísérőnk, a Hold. Fénye erős, energiája feltöltő hatással lesz – a fogyó állapot ellenére is. Sok feladat áll előttünk, ideje ezeket rendezni, akad, amit csak egy kicsit fel kell frissíteni és új ötlettel megspékelni. Ajánlott folyamatosan előre eltervezni, megszervezni az egész napot. Amennyiben kérdéseid vannak, azokat fel kell tenni hangosan, bátran, mert minden körülmény adott ahhoz, hogy a válasz gyorsan megérkezzen. Lábakat lógatni nem érdemes, szükség esetén kérhető külső segítség.

2021. április 26., hétfő a ♎ben (Növő hold, Mérleg)

Összességében jó nap. Nagyon fontos, mit teszünk, hogyan gondolkodunk, milyen terveket szövünk ezen a napon. Érdemes tágítani a szellemi horizontot, akár több olyan témakör esetén is, ami eddig elutasításra talált.

2021. április 27., kedd a ♏ban (Telihold, Skorpió)

Mivel ez egy meglehetősen bonyolult és fárasztó nap lesz, elsősorban önmagunkkal és a saját gondjainkkal, örömeinkkel foglalkozzunk. Jó hír, hogy minden gödörből kilábalunk.

2021. április 28., szerda a ♏ban (Fogyó hold, Skorpió)

Ajánlott keveset beszélni, inkább csendben figyelni, és okulni mások hibáiból. Túl soknak tűnik a teher, amit cipelni kell? Nos, ez esetben ideje lepakolni pár olyan dolgot, aminek már semmi haszna sincsen.

2021. április 29., csütörtök a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

Vegyes energiájú nap, jöhet a jó és a rossz egyaránt. Legfontosabb teendő: bátornak lenni és szabadon engedni a különféle gondolatokat. Izgalmad belső kényszert érzünk az alkotásra.

2021. április 30., péntek a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

Szabad kérdezni, informálódni, tanulni, versenybe szállni, csak így oldható fel a mai nap összetettsége és bonyolultsága. Jól járunk, ha békés eszmecserékre törekszünk, fő a kompromisszum!

2021. május 1., szombat a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

A Fogyóhold ellenére kifejezetten mozgalmas, energikus nap vár ránk. Ettől függetlenül ne menjünk messzire, sőt, inkább sehová. Hallgassunk a szívünkre és a belső hangra, az otthonunkat ápolgassuk.

2021. május 2., vasárnap a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

Ha valami vagy valaki menni akar, azt engedd el. Ha valaki bajt akar kavarni, az megtalálja a módját ennek. Inkább ne keresse ezt senki! Aki határozott és eltökélt a béke és a harmónia megtartása érdekében, az képes nyugtával dicsérni a hetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.