Eldőlt: marad a TV2-nél Majka, új szerepkörben folytatja

tévézés TV2 Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka nemrégiben arról nyilatkozott, hogy felhagy a tévézéssel, függetlenségre vágyik. Most azonban kiderült, hogy mégis meghosszabbította lejárt szerződését a TV2-vel.

Majka szerződése lejárt a TV2-nél, és azt biztosan lehetett tudni, hogy a konkurens kereskedelmi csatorna vinné is a népszerű műsorvezetőt. Hiába a mesés ajánlat, Majka hű maradt a TV2-höz - írja a Bors.

Majka marad a TV2-nél Fotó / TV2

"Csak akkor tudok valamit szívvel-lélekkel csinálni, ha jól érzem magam benne, ha olyan emberekkel vagyok körülvéve, akiket ismerek akikben megbízom, akikkel szeretek együtt dolgozni. A TV2-nél adottak ezek a körülmények, az elmúlt közel Tizenöt évben sok mindent csináltunk együtt. Csapatjátékos vagyok, és én ezt a csapatot választottam" - mondta a lapnak a rapper.

A TV2 programigazgatója, Fischer Gábor elárulta, hogy Majka új szerepkörben folytatja a munkát, amiben eddig a nézők még nem láthatták, de konkrétumokat nem árult el.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.