Ezt kéri mindenkitől Pásztor Erzsi

vakcina oltás koronavírus Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Erzsi már megkapta mindkét koronavírus elleni védőoltást és arra kér mindenkit, hogy oltassa be magát.

A 84 éves színésznő nagyon bízik abban, hogy mindenki regisztrál az oltásra és mihamarabb visszatér az élet a régi kerékvágásba.

"Egyértelmű volt, hogy beoltatom magam, így nagyon örültem, amikor jelezték, hogy megkaphatom a Pfizer-vakcinát. Bármelyik oltással beértem volna, de azért kaptam ezt, mert allergiás vagyok. Én mindenkit arra biztatok, hogy éljen a lehetőséggel, regisztráljon és menjen el az oltópontra, ahová hívják! Abban bízom, hogy minél többen így tesznek majd, mert ahogy láthatjuk, ez a legjobb módja annak, hogy leküzdjük ezt a csúnya vírust"

- kezdte a Metropolnak Pásztor Erzsi.

Pásztor Erzsi mindenkit arra kér, hogy oltassa be magát Fotó: Polyák Attila - Origo

Bár már mindkét oltást megkapta a színésznő, nagyon vigyáz magára és a környezetére.

"A maszkot és a kesztyűt ugyanúgy hordom, amikor elmegyek valahová és igyekszem kevés emberrel érintkezni.

Az oltás kissé megnyugtatott, de ahogy korábban sem mertem sehova járni, most sem teszem. Véleményem szerint még nem vagyunk bebiztosítva, jobb az elővigyázatosság. Ne engedjük el magunkat, mert a járvány még nem ért véget!

Nagyon hiányzik a színpad, és remélem, nyáron visszatérhetek a közönséghez! De ez csak akkor történhet meg, ha valóban nincs félelemérzetünk, és tényleg legyőztük a vírust. Nem szabad kockáztatni" - mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.