Benkő László barátság emlékezés Fodor Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fodor Zsóka nagyon jó barátságot ápolt a tavaly novemberben elhunyt Benkő Lászlóval. A mai napig minden reggel megemlékezik róla.

Fodor Zsóka és Benkő László nemcsak barátok, hanem szomszédok is voltak évekig. A színésznő a LifeTV Ébredj velünk! Extra című műsorában volt Joshi Bharat vendége, ahol elárulta, hogy a mai napig mindennap beszél a zenésszel.

Benkő László és Fodor Zsóka nagyon jó barátságot ápoltak egymással Fotó / Mediaworks

"Laci nem csak zseniális zenész volt, de rendkívüli ember is. Gyakran futottunk össze a Krisztina körúton, ahol egy házban éltünk. Ő mindenkivel megállt beszélgetni, aki csak megszólította. Ha Budapesten vagyok, ma is abban a házban alszom, hiszen ott bérlek lakást.

A hálószobám ablakából éppen rálátok arra a fára, amit még Benkő Laci ültetett. Így ébredés után mindig szólok hozzá. Köszönök neki és hangosan megbeszélem vele az aznapi időjárást"

- mesélte Zsóka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.