Tóth Gabi kiakadt: ezt üzente a teraszozóknak

Forrás: Tóth Gabi/Instagram -
Tóth Gabi terasz vélemény nyitás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi közösségi oldalán mondta el véleményét azokról, akik felelőtlenül buliztak a teraszokon a hétvégén.

Miután elérte a beoltottak száma a 3,5 milliót a kormány engedélyezte, hogy szombattól ismét nyitva legyenek a teraszok. Nagyon sokan éltek is a lehetőséggel, barátokkal, többfős társaságban ültek ki a kedvenc éttermük teraszára, de akadtak szép számmal olyanok is, akik túlzásba estek.

Tóth Gabi testvérével is kiült a hétvégén teraszozni, azonban azt nagyon felelőtlen viselkedésnek tartja, hogy rengeteg ember egymás hegyén-hátán bulizott a városban. Ezzel kapcsolatban Instagram-oldalán fejtette ki a véleményét.

"Mértékkel! Ismeritek?"

- üzente az embereknek az édesanya, aki két képet is megosztott az oldalán. Az egyik kellő távolságot tartva egymástól iszogatnak az emberek, a másikon pedig hatalmas tömegben állnak az emberek a belvárosban, fittyet hányva a szabályokra és a védelemre.

Forrás: Instagram/tothgabi
Forrás: Instagram/tothgabi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.