Így valósult meg Dominikán Gelencsér Timi gyermekkori álma - Fotó

Exatlon Hungary stewardess fotó Gelencsér Tímea álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gelencsér Timi gyermekkorában stewardess szeretett volna lenni, mivel már akkor is imádott utazni, új tájakat és kultúrákat megismerni.

Gelencsér Timi először hercegnő, aztán balerina, virágkötő, majd légiutas kísérő szeretett volna lenni, amikor kislány volt. A suliban is az angol és a földrajz volt a két kedvenc tantárgya, úgy gondolta, hogy az fontos egy stewardess számára, hogy tudja, melyik ország merre van.

- mesélte Timi a Borsnak, aki nagyon szerencsésnek érzi magát, hisz olyan munkája van, mely révén egzotikus helyekre is utazhat.

Az Exatlon pedig most Timi régi álmát is valóra váltotta:a keddi jutalomjátékon ugyanis a győztes csapatot elegáns limuzin viszi egy magánrepülőhöz, ahol a gyönyörű riporter lesz a stewardess, az autót pedig Palik László fogja vezetni. Timinek rögtön eszébe is jutott, hogy hisz ő régebben erre vágyott és most tessék, ez is megadatik neki a műsor folyamán.

- mesélte a csinos riporter, aki még a pilótafülkébe is beülhetett, amíg meg nem érkeztek a versenyzők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.