Köllő Babett elárulta: ez a két dolog elengedhetetlen a sikerhez

Forrás: TV2 -
mester Köllő Babett Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka, Pápai Joci és Tóth Gabi mellett Köllő Babett lesz a hamarosan induló Sztárban Sztár leszek! egyik mestere. Babett nagyon maximalista, úgyhogy tanítványainak nem lesz könnyű dolga.

Köllő Babett már alig várja, hogy kezdődjön a TV2 Sztárban Sztár leszek! műsorának második évada és egyengethesse három feltörekvő énekes jövőjét. A színésznő azt is elárulta, hogy mi az a két dolog, amit még az őstehetségnél is fontosabbnak tart.

- mesélte Babett a Ripostnak és azt is hozzátette, hogy táncos karrierje során sokszor szembesült azzal, hogy a szorgalmas és kitartóbb táncosok egy idő után utolérték, sőt lekörözték azokat, akik bár tehetségesebbek voltak, de nem raktak bele sok munkát a karrierjükbe.

Köllő Babett Forrás: TV2

- tette hozzá a színésznő, aki kész arra is, hogy finoman megmondja majd annak az igazságot, aki nem erre a pályára született.

Az már biztos, hogy mint mindig, Majka lesz a megmondóember a műsorban, míg barátja, Pápai a Joci a két lábon járó szeretet. A lányok táborát Tóth Gabi és Babett fogja erősíteni. Biztosan izgalmas lesz a műsor, hisz még el sem indult, Majka és Pápai Joci már most összeszólalkoztak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.