Megrendítő: felesége halálos ágyánál tett ígéretet Delhusa Gjon fia

Forrás: ATV/Esti Frizbi -
gyász tragédia Delhusa Gjon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas tragédia történt Delhusa Gjon családjában, az énekes fiának a felesége hirtelen elhunyt, három hónapos kislányát hátrahagyva. A sztár elmesélte, hogyan búcsúztak el Nóritól a halálos ágyán.

Szörnyű dolgokon ment keresztül Delhusa Gjon és családja az utóbbi napokban. Az énekes fiának a felesége ugyanis hirtelen rosszul lett, majd életét veszítette. A párnak csupán három hónapja született meg a kislánya.

Delhusa Gjon családja gyászol. Forrás: ATV/Esti Frizbi

Miután a fiatal nőt kórházba szállították, kiderült, agytörzsébe egy rejtett, babszem nagyságú daganat ékelődött. Az orvosok ugyan küzdöttek az életéért, de azt mondták a családnak, búcsúzzanak el tőle.

„Macó zokogva elmondta, hogy örökre szeretni fogja, és vigyázni fog a kis Zoéra. Ekkor elképzelhetetlen dolog történt: Nóri eszméletlenül feküdt, mégis lecsordult egy könnycsepp az arcán"

– mesélte a HOT! Magazinnak az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.