Holly Madison kiteregette a szennyest: így viselkedett Hugh Hefner a Playboy-villában

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
Holly Madison Playboy Hugh Hefner abúzus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holly Madison, ex Playboy-nyuszi és a valóságshow sztár lerántja a leplet a Playboy néhai moguljáról, Hugh Hefner-ről. A Girls Next Door volt sztárja azzal vádolja a férfit, hogy "verbálisan erőszakos" volt.

Az ikonikus Playboy mogul, Hugh Hefner 2017-ben meghalt, de ez nem akadályozta egyik volt barátnőjét, Holly Madisont abban, hogy kiteregesse a szennyest a férfiról. A 41 éves modell azt állítja, hogy a képernyőn látottak nagy része valójában előre megrendezett volt, Hugh Hefner pedig állandó feszültséget keltett a Playboy-kúria nőtagjai között a drámai jelenetek érdekében - írja a Daily Star.

- mesélt Madison. A valóságshow végül 2010-ben ért véget, de akkorra már Madison kapcsolata zátonyra futott a férfival.

Hugh Hefner és egykori barátnője, Holly Madison Forrás: AFP/Gabriel Bouys

A modell ekkor már annyira szorongott, hogy úgy érezte, mennie kell a Playboy-villából. Bár sajnálta, hogy végetér a szórakozás is, de nem bánta meg soha döntését.

2015-ben Hugh Hefner a következő választ adta Madison akkori vádjaira:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.