Tóth Andi nem tudott beilleszkedni az iskolába: ő azon aggódott, miből fizeti ki a rezsit

Forrás: Tóth Andi/Instagram -
iskola kamaszok Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egyedül költözött fel Budapestre 15 évesen a családja nélkül. Tóth Andi ott folytatta a középiskolát, ám bevallotta, sosem tudott beilleszkedni.

Tóth Andi nagyon fiatalon került el otthonról, mindössze 15 éves volt, amikor a tehetségkutató miatt felköltözött Budapestre. A Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában elmondta, semmilyen segítséget nem kapott otthonról, teljesen önellátó volt, sőt ő gondoskodott a nagymamájáról is.

Tóth Andi nem tudott beilleszkedni a középiskolába. Forrás: Tóth Andi/Instagram

Andit itt kezdte meg a 10. osztályt, ám nem sikerült neki beilleszkedni, se a fiúk, se a lányok közé. Sokszor bántották, szerinte nem tetszett nekik, hogy teljesen más életet él, mint a többiek.

Ráadásul ebből kifolyólag az énekesnőt egészen más dolgok is foglalkoztatták. Míg az osztálytársai körében a ruhák és a szex volt a mindennapos téma, ő addig azon aggódott, miből fizeti ki a rezsit.

A műsor pénteken 22:00-tól látható a Life TV műsorán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.