Vad táncra perdült Gabriela Spanic: mellei is kibuggyantak a merész felsőből - Videó

videó dekoltázs tánc Gabriela Spanic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gabriela Spanic a tánc világnapja alkalmából perdült táncra mexikói háza teraszán. Már csak tánctanára, Andrei Mangra hiányzott a színésznőnek.

Gabriela Spanic bebizonyította a Dancing with the Stars című műsorban, hogy nagyon jól tud táncolni, azt pedig mindig is tudtuk róla, hogy fantasztikus az alakja. A színésznő a tánc világnapja alkalmából egy táncos videóval örvendeztette meg követőit és mindezt egy spagettipántos felsőben adta elő, mely kihangsúlyozta elképesztően szexi dekoltázsát.

Gabriela Spanic boldogsága már csak akkor lenne teljesebb, ha táncpartnere, Andrei Mangra ott lehetne vele Mexikóban. Sokáig mentek a találgatások, vajon milyen kapcsolat alakult ki a sztár és a táncművész között, hisz a verseny befejeztével Andrei Mexikóba utazott a színésznővel. Bár Andrei azóta visszatért Romániábaés elmondása szerint csak nagyon jó barátok Gabriela-val, úgy tűnik, hogy a színésznőnek rögtön ő jut eszébe, ha táncról van szó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.