Ebben a gyönyörű házban élt Vilmos herceg és családja a karantén alatt - Fotó

fotó otthon videó család Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
William herceg és Kate Middleton az elmúlt év nagy részét a koronavírus miatt vidéki otthonukban, a norfolki Queen Sandringham Estate-en lévő Anmer Hallban töltötték.

Vilmos hercegnek és Kate Middletonnak második luxus otthona 20 szobával rendelkezik, melyeket a cambridge-i hercegnő állítólag saját maga tervezett. A királyi pár normál esetben Londonban él, a Kensington palota területén levő szintén 20 szobás otthonukban, de a koronavírus-járványnak köszönhetően az elmúlt évet szinte végig Anmer Hall-ban töltötték - írja a Daily Star.

Anmer Hall Forrás: Getty Images/Max Mumby/Indigo

Vilmos és Katalin 10. házassági évfordulójuk megünneplésére csinált egy videót, melyben a királyi család rajongói bepillantást nyerhettek a pár magánéletébe. A fiatal család 1,5 millió fontot költött arra, hogy az ingatlant ízlésüknek és igényeiknek megfelelően felújítsák. A híresztelések szerint a házat Katalin rendezte be, aki művészettörténetet tanult az egyetemen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.