Kiderült, mivel kereste a kenyerét Meghan Markle 15 évvel ezelőtt - Videó

Áll az alku Meghan Markle videó statiszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle neve ma már mindenkinek ismerős a világon. Azonban ez nem mindig volt így, pláne nem 15 évvel ezelőtt, amikor a fiatal lány az amerikai Áll az alku című műsorban miniszoknyában statisztaként dolgozott. 

Meghan Markle ma már határozott, céltudatos nő, feleség és hamarosan kétgyermekes édesanya, 15 évvel ezelőtt azonban ő is csak egy félénk, fiatal lány volt, aki minden lehetőséget megragadott, hogy előrébb jusson.

Hihetetlen elhinni, de mégis igaz, Meghan 2006-ban az amerikai Áll az alku című műsorban vállalt statiszta munkát. A feladata az volt, hogy miniszoknyában, hatalmas mosollyal nyitogassa a bőröndöket.

Meghan egykori kolléganője elárulta, hogy a munkájuk nem volt leányálom, a producerek sokkal inkább tekintettek rájuk szexi bábukként, akikre rövidebbnél rövidebb ruhákat aggattak és többször megalázták őket a külsejük miatt. Volt rá példa, hogy megtiltották nekik, hogy melltartót vegyenek fel a ruhájuk alá

- írja a Daily Mail.

Meghan nem is bírta sokáig a terhelést, mindössze néhány epizódot vállalt csak be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.