Müller Péter: Van, amikor a kétség nem akadály

Forrás: Shutterstock -
Müller Péter magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy baráti jó szó el tudja űzni a depressziós lelkiállapotodat. Megváltoztatja a rossz hangulatodat, amelyben, ha egyedül vagy, sokáig benne maradhatsz. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló 489. rész.

Van, amikor a kétség nem akadály, hanem a fölfelé vezető ösvény kapuja. De indulni csak akkor szabad, az egyensúly a kettő között felborul, s az embert lépésre kényszeríti.

A lépésnél érzed ezt a törvényt. Minden lépés közben fel-felborul jobb - és ballábad közötti egyensúly. Ettől haladsz előre. Ugyanígy működik a kétség, ha az érzéseid, és az ésszerű gondolataid között feszül. Amikor szív és az ész harmóniában van, életed egyensúlyban van. De amikor a kettő másképp működik, kétségbe esel, s ilyenkor eluralnak az érzéseid, vagy a logikus gondolataid. De ha a döntésed féloldalas, akár szív-, akár észoldali, nem maradhat így, és egyik sem „helyes", mert a kettőnek egyensúlyba kell lennie.

"Van, amikor a kétség nem akadály, hanem a fölfelé vezető ösvény kapuja." Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.