Cooky titkos esküvőre készül gyermekei anyjával: "Az egész meglepetés lesz"

Forrás: Cooky/Instagram -
esküvő meglepetés Cooky család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel négy évvel ezelőtt ismerte meg szerelmét a népszerű rádiós. A 27 évvel fiatalabb lány és Cooky kapcsolatának nem jósoltak sok időt, azonban a pár rácáfolt a rosszindulatú megjegyzésekre, és most már hivatalosan is szeretnék összekötni az életüket, ugyanis a DJ meglepetés esküvőre készül.

Cooky már alig várja, hogy véget érjen a járvány. Egyrészt szeretné már magához ölelni Franciaországban élő édesanyját, másrészt meglepetés esküvőn szeretné feleségül venni Debórát. Magánéletükbe a Life TV Van életünk című reality műsorban engednek betekintést.

Nem szeretnék sokat elárulni, mert az egész esküvő meglepetés lesz majd, amiről Debi nem fog előre tudni. Már régóta megvan a tervem, de ilyen bizonytalan helyzetben nem szeretném, megvárom, míg elmúlik a vírus, hogy minden úgy lehessen, ahogyan azt én megálmodtam

– mondta az AcNewsnaka lemezlovas.

Forrás: Cooky/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.