Gáspár Virág udvarlójának komolyak a szándékai: óriási dolog történt a hétvégén

májuskosár Gáspár Győző május hagyomány Gáspár Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Virágnak csodás hétvégéje volt, legalábbis erről árulkodik az édesapja által feltöltött videó.

Nagy buli volt a Gáspár családnál május 1-jén szombaton. A családfő egy videót is közzétett Instagram-oldalán, hogy világgá kürtölje, milyen nagy esemény volt náluk: kisebbik lánya, Virág ugyanis májuskosarat kapott udvarlójától.

A májuskosárnak réges régi hagyománya van, amit mára sajnos már csak kevesen ismernek. Ennek átadása a komoly kapcsolat szimbóluma, a szokás az 1900-as évekre nyúlik vissza. A rózsaszín komoly kapcsolatot jelent, a fehér pedig a közelgő házasságot mutatta, a lány utóbbinál már biztosra tudta, hogy lakodalom lesz.

A romáknál a májuskosár átadása egy kisebb buli, és ahogy a videón láthatjuk, Gáspáréknál is egy zenész húzta a talpalávalót a kosár átadása alatt. Nos, úgy tűnik, Virág udvarlójának komolyak a szándékai. A rózsaszín májuskosarat, és a szerelmeseket IDE kattintva tudod megnézni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.