Ő az ország legöregebb cicája, a gulyásleves a kedvenc étele!

Forrás: Guiness Records -
állat rekord macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milcsi már a 22. életévét tölti be, ami macskák esetében kivételesen soknak számat. Az öreg cicus kedvenc étele a gulyásleves és a palacsinta.

Majdnem egyidős gazdájával az ország legidősebb macskája, a 27 éves Csabai Viktória házi kedvence ugyanis immáron 22 éve van vele.

„A cica nagymamája is a mi macskánk volt, az ő kölykeit ajándékoztuk el, majd az unokák közül kettőt visszahoztunk. 1999-et írtunk akkor, én csupán 5 éves voltam, amikor Milcsi hozzánk került. Eleinte úgy volt, hogy továbbajándékozzuk őt és a testvérét, de annyira aranyosak voltak, hogy végül nem tudtuk elengedni őket" – mesélte a büszke gazdi a Blikknek.

Milcsi már nem sokat játszik társaival inkább alvás és evés tölti ki a mindennapjait. Illetve abban is kedvét leli, ha simogatják.

A fotó illusztráció. Forrás: Guiness Records

„Rajta kívül három mentett kandúrom van, de ő a rangidős, nem nagyon játszik a többiekkel. Leginkább enni és aludni szeret. Nagyon bújós, imád ölben lenni. Szinte egész álló nap dorombol, de persze, a simogatás is csak addig tarthat, amíg ő azt szeretné. Igazi hercegnőként tud viselkedni, ám ha fésüljük vagy a körmét vágjuk, nagyon hisztis. Bár úgy gondolja, ő a mindenség közepe, mindenkivel nagyon barátságos" – folytatta Viktória.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.