Weisz Fanni kitálalt: így jött rá, hogy nagyon rossz kapcsolatban él

Forrás: Instagram/realweiszfanni -
házasság Weisz Fanni szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig hallgatott róla, de most kitálalt tönkrement házasságáról Weisz Fanni. A modell a LifeTV Ébredj velünk! című műsorában beszélt arról, hogy volt férje miatt romlott meg a kapcsolata édesanyjával is. 

„Öt évvel ezelőtt nem foglalkoztam semmivel, hogy mi van az anyukámmal. Csak a kapcsolatommal foglalkoztam, nem érdekelt más. Szabadságvágyam volt. A szerelemre vágytam. Előtte még nem tapasztaltam meg, hogy milyen komoly kapcsolatban élni..." – nyilatkozta Fanni.

Weisz Fanni és exe,Hajmásy Péter Forrás: Instagram/realweiszfanni

„Aztán egyszer csak rádöbbentem: de hol van az anyukám? Először két évvel ezelőtt éreztem azt, hogy valami nem stimmel, hogy valami nem működik ebben a kapcsolatban. Nem engedi, hogy találkozzak a saját anyámmal? Akkor éreztem azt, hogy valami nem jó" - tette hozzá.

A modell nemrégiben a TV2 Mokkájában is beszélt az elmúlt évekről:

"Megmondom őszintén, hogy nem volt egyszerű az életem eddig, de most újra minden rendbe jött és ez nekem most akkora boldogság, hogy együtt vagyunk a családdal, úgyhogy szeretném, ha ez mindig így lenne és mindent bepótolnánk (...) "Úgy érzem, hogy egy rossz álom volt az elmúlt öt év, most újra élek" - mondta akkor többek között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.