Ezt az ígéretét képtelen párjának teljesíteni Tücsi

Tücsi házasság idő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan megígérte párájának Tücsi, hogy a gyerek mellett is szakítanak egymásra elég időt, ez nem egészen így lett.

Tücsi és párja ritkán tudnak kettesben lenni. Nem csak a sok munka miatt, hanem mert az anyuka nagyon nehezen szakad el a kislányától, hiába ígérte meg anno szerelmének, hogy ügyelnek arra, hogy elég időt töltsenek együtt.

"Azt állítja, hogy hiányzik neki a kettesben töltött idő, hogy azt ígértem neki Nara előtt, hogy figyelünk majd arra, hogy jusson magunkra is idő. A valóság nem ez lett, én nehezen hagyom a Narust hosszabb időre nélkülünk. Eddig kizárólag munka miatt aludt például külön tőlünk 3 alkalommal (illetve egyszer a barátnőm azt mondta tavaly év végén, hogy náluk alszik és kész, mert látja, hogy kipurcantam.) Vágyom is arra, hogy csak önfeledten szórakozzunk szerelmesen együtt, mint a kapcsolatunk elején, de az anyai szívem inkább hazahúz" – írta Instagramján Tücsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.