Megkérték Stohl Luca kezét: ilyen esküvőt tervez a műsorvezető

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
esküvő Stohl Luca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl Luca és párja 7 év után jegyezték el egymást. Habár most is ugyanúgy rajonganak egymásért, mint a kapcsolatuk elején, Lucát váratlanul érte a kérdés. 

Stohl Luca és párja 7 éve alkotnak egy párt, és nemrég az eljegyzés is megtörtént. Annak ellenére, hogy milyen nagy a szerelem köztük, a műsorvezető meglepődött a kérdésen.

"Vágytam rá, hogy egyszer menyasszony legyek, de mindig tudtam, hogy nem a papíron és a gyűrűn múlik a boldogságunk. Úgyhogy nagyon meglepett, amikor megkérte a kezem. Otthon voltunk kettesben, beszélgettünk, majd egyszer csak letérdelt és ott volt a gyűrű a kezében, én meg már sírtam" - mondta a Story Magazinnak Luca.

Stohl Luca Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Mi még most is rajongunk egymásért. Mielőtt megismertem, nem gondoltam, hogy ilyen van és tényleg működhet" - tette hozzá, és azt is elárulta, hogy milyen esküvőt terveznek: meghitt összejövetelt szeretnének, 100 alatti vendégszámmal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.