Demeter Alexandra szexi gyógyszerész Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Demeter Alexandra a napokban tálalt ki Bochkor Gáborral való kapcsolatáról, elmondása szerint a rádiós titkolta őt. Alexandra szexi fotóit nézegetve azonban teljességgel érthetetlen, miért nem vállalta fel őt a rádiós.

Alexandra és Bochkor kapcsolatának a hírek szerint azért lett vége, mert Alexandra már szerette volna nyilvánosságra hozni a kapcsolatukat, Bochkor azonban inkább a szakítást választotta.

"Úgy érzem, mindent megtettem, hogy működjön, de semmi sem volt elég jó, és egy idő után azon kaptam magam, hogy az ő igényeit mindennel szemben előtérbe helyezem. Most megkönnyebbültem, hogy nem kell folyton bizonyítanom. Állandóan az az érzés volt bennem, hogy valamit rosszul csinálok, ezért el kell nyernem a bocsánatát. Persze, voltak nagyon szép pillanatok, főleg az elején, de kiderült számomra, hogy ez egy egészségtelen kapcsolat, ami engem megvisel" - nyilatkozta a csinos gyógyszerész, aki szexi fotókat is feltölt közösségi oldalára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.