„Vannak mentálisan rosszabb napjaim” - Molnár Anikó nincs jól - Videó

depresszió pandémia videó Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó gyakran küzd azzal, hogy rátelepedik egyfajta mély szomorúság. Érzelmi hullámvasúton ül, és egyelőre nem látja, hogyan tudna ebből kijönni.

Molnár Anikó bevallotta, mostanság sokszor vannak rossz napjai, amikor nem tud mit kezdeni borongós hangulatával. Ez az állapot a pandémiának köszönhető, és annak, hogy Anikó nem tudott úgy dolgozni az elmúlt egy évben, ahogy előtte. Ez anyagi nehézségeket is magával hozott, ma már meg kell gondolnia, hogy mit vásárol.

„Vannak mentálisan rosszabb napjaim, azokat a napokat csak túlélem, nem tudok kijönni belőlük sehogy. Reménykedem, hogy másnap optimistábban kelek fel" – mesélte a Tények Pluszban.

Előfordul, hogy egy nap már lenyírta a füvet, elültette a virágokat, megsétáltatta a kutyáit, de utána nincs mit csinálnia, ilyenkor csak várja a nap végét.

„Hullámvasúton ülök. Pánikrohamok nincsenek, de egy nagyon mély szomorúság rám szokott törni. Ilyenkor arra gondolok, hogy fogok én még nevetni?" – mondta Anikó, akiben a kutyái és barátai tartják a lelket.
A sztár arról is mesélt, most alakulóban van egy kapcsolata, ami ad neki némi reményt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.